Rotaract Deventer doneert € 5.000,- aan kledingbank!

Afgelopen woensdag 4 juli heeft Rotaract Club Deventer een cheque van € 5.000,00 mogen uitreiken aan Stichting Kledingbank Deventer. Het geld is opgehaald om de Kledingbank te voorzien van kledingopslag en kleding voor de mensen in Deventer die het, om wat voor een reden dan ook, hard nodig hebben.

De jaarlijkse afsluiting en uitreiking heeft plaatsgevonden bij Paviljoen Vogeleiland in Deventer. Aantredend voorzitter Knillis van der Burg heeft de cheque mogen uitreiken aan voorzitter Anne-Beth Sorgdrager en bestuurslid Ruben Brinkman.

“Het geld komt zeer goed van pas. Met dit bedrag kunnen wij omgerekend bijna 800 mensen 2 jaar voorzien van nieuw ondergoed”. Aldus bestuursvoorzitter Anne-Beth Sorgdrager. Net als kwalitatief goede herenspijkerbroeken is er een grote vraag naar nieuw ondergoed.

Het geld is door Rotaract Deventer opgehaald met verschillende activiteiten tijdens bijvoorbeeld het Dickens Festijn, de wijnproeverij bij het Sandton IJsselhotel en deelname aan de Deventer Boekenmarkt.

Bestuur Rotaract en bestuur Kledingbank Deventer

Share