Benefilm (2019)

KOOP UW KAARTJE HIER!

Voor ons goede doel in je bioscoopstoel! Op zaterdag 18 mei 2019 om 11.00 uur in Filmhuis De Keizer.  Een momentje voor jezelf én voor een ander? Met groot genoegen presenteren wij u Benefilm: een ochtendje topfilm met een kopje koffie of thee en daarna napraten onder het genot van een heerlijke lunch, mede verzorgd door Happy Tosti Deventer! En de kosten? Die draagt u bij aan The Colorful Circle, hét project om kinderen met verschillende culturele achtergronden spelenderwijs met elkaar te verbinden en ze aan te moedigen een open blik te vormen op onze multiculturele samenleving. Film kijken dus, en blikken verbreden. Komt dat zien!

The Colorful Circle

Uw kaartje draagt bij aan The Colorful Circle, een lokaal project van What Elsa in samenwerking met Don Bosco, Deventer. Het project bestaat uit het uitrollen van creatieve activiteiten om autochtone kinderen spelenderwijs in contact te brengen met vluchtelingen- en/of ontheemde kinderen. Achterliggend doel is om de kinderen zelf en onafhankelijk een visie te laten vormen op onze multiculturele samenleving en wie weet om daarin, hoe jong ook, een voorbeeld te zijn.

Green Book

U ziet niet zomaar een film, maar een heuse hit! Winnaar van drie Oscars en met een boodschap die naadloos aansluit op het goede doel waaraan u doneert:

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Meer informatie over Green Book.

Share