Rotaract Deventer doneert € 4.500,00 aan The Colorful Circle (2019)

Woensdag 10 juli jl. heeft Rotaract Club Deventer een cheque van € 4.500,00 mogen uitreiken aan het project The Colorful Circle. Het geld is opgehaald om The Colorful Circle naar een hoger plan te tillen en een bijdrage te leveren aan een nieuw busje/autootje waarmee ze nog meer workshops in Deventer en omgeving kunnen organiseren.

De jaarlijkse afsluiting en uitreiking heeft plaats gevonden bij Restaurant Roasted in Deventer. Penningmeester Ilke Sayin heeft de cheque mogen uitreiken aan Whatelsa en het project The Colorful Circle.
 

“We zijn Rotaract Deventer erg dankbaar voor het afgelopen jaar. Ze hebben ons geholpen met het verder professionaliseren van onze organisatie. We hebben al verschillende facilitaire zaken zoals stoelen, tafels en een tent kunnen aanschaffen en dit bedrag helpt ons bij de aanschaf van een autootje. Uiteindelijk willen we van ca. 12 naar 20 tot 30 workshops per jaar gaan en zo de wereld helpen een stukje mooier te maken” aldus Elsa Rothengatter van Whatelsa.
 

The Colorful Circle is een project van Don Bosco Deventer en Whatelsa, waarbij Nederlandse kinderen spelenderwijs in contact gebracht met ontheemde en/of vluchtelingenkinderen. Doel van het project is het creëren van draagvlak en acceptatie van de multiculturele samenleving die Nederland is en om alle kinderen daarover in alle vrijheid een eigen visie te laten vormen. 
 

Het geld is door Rotaract Deventer opgehaald met verschillende activiteiten tijdens bijvoorbeeld het Dickens Festijn, de wijnproeverij bij het Sandton IJsselhotel en deelname aan de Deventer Boekenmarkt.
 

Share