RAC Wijn 2018

RAC Wijn 2018

Jaarlijkse wijnproeverij RACwijn

Zondag 25 november 2018
RACwijn is één van onze jaarlijks terugkerende activiteiten. Onze succesvolle samenwerking met het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp zorgt ieder jaar weer voor een mooie opkomst én opbrengst voor het goede doel van dat jaar. Dit jaar is dat het project “The Colorful Circle” van Don Bosco / What Elsa.

Op advies van het Deventer Wijnhuis selecteren we zo’n 30 tot 40 wijnen, waarbij zowel wit, rood als dessertwijnen geproefd kunnen worden. Onze leden verdiepen zich in de verschillende wijnen, zodat we u goed kunnen informeren over ons aanbod. Tijdens de proeverij kunt u proeven welke wijnen u lekker vindt en deze bij ons bestellen. Door ieder jaar een andere locatie te kiezen blijft het een verrassend evenement.

Oude Mariakerk
Dit jaar vindt RACwijn plaats in de prachtige Oude Mariakerk aan de Nieuwe Markt 35. Een unieke locatie in hartje Deventer, pal naast de bekende Lebuinuskerk.

Slot Kleverkamp
We zijn enorm trots dat we jaar op jaar weer mogen rekenen op een fijne samenwerking met Slot Kleverkamp – Het Deventer Wijnhuis.

www.hetdeventerwijnhuis.nl